Online Yoga

Yogastudio Anja geeft nu ook online lessen.

Wegens de corona crisis zijn er beperkende maatregelen aangaande het aantal cursisten in de yogastudio. Dit om de 1,5 meter regel te waarborgen. Het is echter nu ook mogelijk om lessen online te volgen. Uiteraard gelden daarvoor geen beperkingen. Bepaalde lessen zijn hier al voor ingericht. Neem voor meer informatie contact op.

Heeft u een ruimte thuis van 1 bij 2 meter en beschikt u over een eigen yogamatje dan heeft u alles om de lessen te kunnen volgen. Via een smartphone of tablet of laptop of desktop computer kunt u inloggen en beeld en geluid ontvangen. Heeft u een desktop zonder camera of microfoon is dit geen probleem maar kunt u zelf niet terugpraten en kan de docente u niet zien. Op zich hoeft dat geen probleem te zijn.

Bent u nog niet bekend met Yogastudio Anja dan is dit de ideale kans om eens een les mee te doen. Afstand is uiteraard geen bewaar. De lessen kosten 12,50 euro per les en dienen vooruit betaald te worden. Wilt u meedoen kunt u dit per email aanvragen, stuur uw mail naar online@yoga-alphen.nl. U krijgt dan de betalings gegevens toegestuurd. Nadat uw betaling binnen is krijgt u de instructies, de link en het wachtwoord om deel te nemen aan de les. Geeft u zich bij voorkeur uiterlijk 24 uur van tevoren op. Er is uiteraard altijd plek.

De lessen bestaan grotendeels uit hatha yoga oefeningen aangevuld met enkele yin yoga houdingen en soms ook Qi Gong houdingen.

U bent van harte welkom!