Online Yoga

Yogastudio Anja geeft nu ook online lessen.

Wegens de corona crisis kan er tijdelijk geen les gegeven worden in de yogastudio. Zodra dit weer mag zullen de lessen weer plaatsvinden, en volgens de dan geldende regels. Nadere mededelingen hierover zullen nog volgen zodra er meer bekend is.

Tot die tijd kunt u bij yogastudio Anja online lessen volgen. Heeft u een ruimte thuis van 1 bij 2 meter en beschikt u over een eigen yogamatje dan heeft u alles om de lessen te kunnen volgen. Via een smartphone of tablet of laptop of desktop computer kunt u inloggen en beeld en geluid ontvangen. Heeft u een desktop zonder camera of microfoon is dit geen probleem maar kunt u zelf niet terugpraten en kan de docente u niet zien. Op zich hoeft dat geen probleem te zijn.

Bent u nog niet bekend met Yogastudio Anja dan is dit de ideale kans om eens een les mee te doen. Afstand is uiteraard geen bewaar.

De lessen kosten 11 euro per les en dienen vooruit betaald te worden. Wilt u meedoen kunt u dit per email aanvragen, stuur uw mail naar online@yoga-alphen.nl. U krijgt dan de betalings gegevens toegestuurd. Nadat uw betaling binnen is krijgt u de instructies en het wachtwoord om deel te nemen aan de les. Geeft u zich bij voorkeur uiterlijk 24 uur van tevoren op. Er is uiteraard altijd plek.

Voorlopig zijn de online lessen op dinsdagavond 20.00. De les duurt 75 minuten.

De lessen bestaan grotendeels uit hatha yoga oefeningen aangevuld met enkele yin yoga houdingen en soms ook Qi Gong houdingen.

U bent van harte welkom!